Welkom bij Schoonheidssalon Jelinka

Op 10 augustus 2010 startte ik (Jelinka De Backer) mijn eigen schoonheidssalon in Lovendegem. Na een initiële kleinschalige beginperiode, mocht ik door het grote succes in 2013 de stap zetten naar mijn huidige salon. 

Mijn nieuwe vestiging is in de Asterstraat 1 te Lovendegem. Mijn schoonheidssalon staat voor ontspannen, genieten ? een goed gevoel geven, positiviteit laten uitstralen, maar er wordt vooral gewerkt aan huidverbetering in mijn salon.  Iedereen is uniek... En daar houden we van! 

Dit alles kan ik mogelijk maken door te werken met professionele producten en door constante bijscholing om de nieuwste technieken en trends aan te leren. Zo sta ik heel sterk in huidverbetering en ben ik hierin gespecialiseerd door middel van de nieuwste technologieën en apparatuur. Zo ben ik in 2021 overgestapt naar een totaal nieuw concept. Ik maakt een huid-ID van de klant op en help hen met persoonlijk advies voor hun verzorgingsprogramma voor thuis en anderzijds het aangepaste verzorgingsprogramma bij mij in het salon en dit alles volledig op maat voorgesteld! Ik sta open voor alle huidproblemen en vragen. Niets dat ik liever doe! Uiteraard kan u bij mij ook terecht voor een ontspannende voetverzorging, de nieuwste techniek van suikerontharing, tanning, gelnagels en gelish en Feestmaquillage.