Algemene informatie

Hoe lang op voorhand moet ik mijn afspraak vastleggen? We vragen u vriendelijk steeds een week op voorhand uw afspraak vast te leggen. Tijdens de feestdagen en in drukke periodes (bv. communie) best een 3-tal weken op voorhand. Dan bent u zeker dat ik uw afspraak op tijd kan inplannen.

Kan ik de producten bestellen die worden gebruikt in het salon? Ja dat kan door mij telefonisch te contacteren. U kan ook steeds langskomen in mijn salon.

Wat zijn de prijzen van de behandelingen? Ik bepaal, samen met u, de beste behandeling en doe dit graag tijdens een gesprek in mijn salon. Daarom zijn de prijzen enkel beschikbaar in het salon.

Wanneer en hoe kan u mij bereiken? Ik ben bereikbaar tijdens de openingsuren in mijn salon en op maandag. U kan mij bereiken:

Telefonisch: 0497897607

E-mail: info@jelinka.be

Wanneer en welke behandelingen kan er bij u privé gebeuren? Elke maandag kom ik met veel plezier naar uw privé voor de pedicures. Maak alvast een afspraak.

Wanneer is het schoonheidssalon open?

Alle dagen open;

WOENSDAG EN ZONDAG gesloten.

(Openingsuren kan u zien op de online agenda) deze kunnen steeds verschillen.

Alle afspraken kunnen online gemaakt worden via de online reserveren knop zit u in de online agenda, indien u afspraak gelukt is ontvangt u automatisch een e-mail met de bevestiging van u afspraak.

Telefonisch kan u nog steeds een afspraak boeken op 0497/897.607. Telefonisch moet er wel bevestigd worden en geldt er niet enkel een voicemail bericht. Alsook voor sms berichten dient er steeds een bevestiging gekregen te worden via mail.

U ontvangt steeds een herinneringsmail 24u op voorhand. Om iedereen steeds tijdig van dienst te kunnen zijn gelieve steeds 24u op voorhand te verwittigen indien u de afspraak wenst te annuleren of wenst te verplaatsen! Indien dit niet gebeurt, zal u een boete betalen en dit met de helft van de waarde van u geboekte verzorging. (in uiterst onvoorziene omstandigheden wordt hier wel rekening mee gehouden).